lördag, augusti 11, 2007

I rastadjungeln 2

Den intensiva killen som tyckte jag såg ut som en sportnörd igår fortsatte att vara intensiv även på Reggaefestivalens andra dag. Han hade lika stora problem som regnet att ge sig.

Jakten på den ultimata gelatinfria rem-smaken fortsätter. Idag var det sur melon, sur tutti-frutti, sur blåbär och hallon/lakrits som gällde.(Man får i sig fler remmar om man inte äter upp sin pizza.) Alla instämde på att hallon/lakrits var godast. Det ser ljust ut för den inför den slutliga sammanställningen. Tutti-fruttin föll inte mig i smaken, men de andra var helt okej. Imorgon blir det final i The Rem Contest.

Periodvis är det rätt mycket folk som hänger i vårt tält, men när man inte har något att göra kan man alltid skriva vykort till någon minister eller partiledare som man hyser någon slags känsla för. Vi skrev till Jan Björklund, Fredrik Reinfeldt, Göran Hägglund och Mona Sahlin. Bäst var nog det till Mona för det var så pepp: "Låt oss gå i gemensam kamp för ett alliansfritt Sverige. Vi vill också byta statsminister!"

Och det vill vi verkligen :)

Inga kommentarer: